Virpi ja Jari: ”Olemme erittäin tyytyväisiä lopputulokseen”

Särmäkoti toteutti Virpi Yliraudanjoen sekä hänen miehensä Jari Ruotsalaisen Rovaniemellä sijaitsevaan taloon katto- sekä ikkuna- ja oviremontit vuonna 2016. Virpi ja Jari ovat tyytyväisiä Särmäkodin toimintaan sekä remonttien lopputulokseen.

Virpi ja Jari asuvat tällä hetkellä Helsingissä ja Rovaniemen talossa asuu Virpin äiti Enni. Tiilitalo on valmistunut vuonna 1976. Virpi ja Jari olivat jo suunnitelleet talon peruskorjausta, kun Särmäkoti sitten otti Enniin yhteyttä.

– Äiti oli sopinut, että Särmäkodin pojat tulevat tänne sitten, kun me tulemme käymään täällä kesällä. He tekivät arviota kattoremontin tarpeesta ja sitten päädyimme sen toteuttamaan, Virpi muistelee.

Hyvin sujunut kattoremontti vakuutti

Virpi ja Jari päättivät katsoa, kuinka Särmäkodin työskentely kattoremontin osalta sujuisi ja miettiä sen jälkeen muiden remonttien toteutusta. He pyysivät ikkuna- ja oviremontin osalta tarjousta myös toiseltakin toimijalta, joka ei kuitenkaan lopulta pystynyt tarjoamaan samaa kuin Särmäkoti. Hyvin sujuneen kattoremontin jälkeen oli ikkuna- ja oviremontti helppo antaa Särmäkodin toteutettavaksi.

– Tähän tuli nyt Ruukki-nimisen firman polttomaalattu teräspeltikatto. Särmäkodin pojat laittoivat pellityksen ja tarkastivat samalla katon tukirakenteet. Sitten asennettiin sadevesikourut, Jari kertoo.

– Piippupellit ja lumiesteet asennettiin myös, Virpi lisää.

– Olimme tyytyväisiä heidän työskentelyynsä. Päätimme, että vaihdetaan sitten kaikki kun kerran aletaan, jotta lämpöhyöty olisi hyvä eikä missään päin taloa vetäisi, Jari jatkaa.

”Ympäristö näytti ihan siltä, ettei mitään remonttia olisi tehtykään”

Kaikki remontit sujuivat sovitussa aikataulussa. Myös töiden jälkeiset loppusiivoukset oli Jarin ja Virpin mukaan hoidettu hyvin. Ympäristö jäi siistiksi eikä heidän tarvinnut ruveta itse siivoamaan jälkiä.

– Ympäristö näytti siltä, ettei mitään remonttia olisi tehtykään. Se oli hyvin ilahduttavaa, Virpi kuvailee.

– Loppusiivous oli erittäin hyvä molempien remonttien osalta, Jari sanoo.

”Palvelu oli niin laadukasta, ystävällistä ja asiallista, ettei voi muuta kuin suositella”

Tehdyillä remonteilla on ollut vaikutusta sekä talon ulkonäköön että asumiseen. Aiemmin vaivannut vedon tunne hävisi uusien, tiiviimpien ikkunoiden ja ovien myötä. Ikkunaremontti toi asuntoon lisää valoa. Virpi ja Janne ovat tyytyväisiä töiden lopputulokseen sekä Särmäkodin toimintaan.

– Olemme erittäin tyytyväisiä lopputulokseen. Reklamointiaiheita ei ole ollut. Talo on nyt hyvin lämpimän tuntuinen, tiivis ja pitävä. Katto miellyttää silmää ja ulkopuoli on kaiken kaikkiaan freesaantuneen näköinen. Tykkäämme tästä kyllä, Virpi kertoo.

– Minua henkilökohtaisesti miellytti se, että tiesimme Särmäkodin neljän hengen henkilöstöstä jokaisen. Toimitusjohtaja oli itse katolla. Se oli minusta kiva, ettei hän ollut vain mikään krakaukko, joka käy tässä tepastelemassa. Hän oli itse koko ajan töissä, Jari sanoo.

– Suosittelemme lämpimästi Särmäkotia. Palvelu oli niin laadukasta, ystävällistä ja asiallista, ettei voi muuta kuin suositella, Virpi päättää.

Teksti, kuva ja video: Kokemuksia.fi

Kategoriat: Asiakaskokemuksia Avainsanat: , , , , ,