OKSANEN

Särmäkoti Oy – palvelua kotisi remonttiin

Särmäkoti on paikallinen yritys Rovaniemellä. Koska olemme itsenäisiä yrittäjiä, kannamme vastuun remontista alusta loppuun.

Asiakkaidemme kokemus Särmäkodin remonteista on, että hommat tehdään aina viimeisen päälle. Olemme lähellä sinua ja työmaata. Haluamme toteuttaa remontin sinun toiveittesi mukaan, ja siksi reagoimme nopeasti myös lisätöihin, muutoksiin ja mahdollisiin reklamaatioihin.

Rehellisyys ja avoimuus

Toimintaperiaatteisiimme kuuluu, että se mitä yhdessä puhutaan, myös pidetään. Ja se mitä tehdään, tehdään kunnolla ja kestävillä materiaaleilla. Särmäkodin remontissa ei sooloilla missään vaiheessa, ei oiota mutkia tai mennä sieltä, missä aita on matalin.

Tiedämme, että pienillä jutuilla on taipumusta muuttua isoiksi, ja siksi jokainen remontti hoidetaan huolellisesti alusta loppuun. Mitään ei jätetä kesken. Kotisi pitää saada kerralla kuntoon.

Tuemme rehtiä yrittäjyyttä olemalla osa Luotettava kumppani -palvelua. Luotettava kumppani -jäsenyys on tae siitä, että hommat hoidetaan avoimesti ja lakisääteiset asiat ovat yrityksessämme kunnossa.

Suunnitelmallisuus luo toimitusvarmuutta

Särmäkotien toimitusaika on keskimäärin 4-5 viikkoa sopimuksen laatimisesta.

Vältämme remontissa turhat viivytykset, kun tuotetoimitus saapuu työmaalle aina viikkoa ennen asennustöiden aloitusta. Kaikki tarvittavat kattomateriaalit, ulkoverhousremonttiin tarvittavat materiaalit ja ikkunat tarvikkeineen ovat paikan päällä ajoissa. Aikataulu pitää, vaikka remontti sattuisi lomakaudelle tai keskelle myrskyrintamaa.

Myyjällä on vastuu työmaasta ja remontin onnistumisesta

Jotta remontti sujuisi kannaltasi parhaalla mahdollisella tavalla, panostamme myyjiemme ammattitaitoon ja vastuuseen. Myyjä on kumppanisi koko remontin ajan. Hän osaa selittää, mitä remontissa tullaan tekemään ja käy kanssasi läpi yksityiskohdat, jotka kirjataan urakkasopimukseen.

Yhteistyö ei kuitenkaan pääty siihen, vaan myyjä valvoo asentajiemme toimintaa, käy työmaalla säännöllisesti ja hoitaa urakan sovitulla tavalla loppuun asti. Hän selvittää ongelmatilanteet, vastaa aikatauluista ja varmistaa remontin läpimenon.

Remontin korkea laatu syntyy laadukkaista yhteistyökumppaneista

Tärkeimmät yhteistyökumppanimme ovat Ruukki, Pihla-ikkunat ja Vesivek.

Kestävät materiaalitkaan eivät yksin riitä. Laadukas työnjälki vaatii monen ammattilaisen yhteispeliä. Myyjät ovat yksi toimintamme kivijaloista ja toinen taas pätevät asentajat. Kun asentajamme saapuvat työmaalle, alkaa tapahtua! He tulevat ajoissa, tekevät työnsä ja hyväksyttävät työnsä asiakkailla.

Särmäkodin remontti alusta loppuun

1. Kuntokartoitus

2. Kuntokartoituksen raportti, tarjous ja urakkasuunnitelma

3. Sinulle tuttu myyjä on yhteyshenkilösi koko remontin ajan

4. Asentajat tekevät työnsä aikataulussa ja pitävät työmaan hyvässä järjestyksessä

5. Purkujätteet ja roskat viedään pois ja kierrätetään

6. Työmaa luovutetaan sinulle ja käydään yhdessä läpi

7. Jos puutteita ilmenee, hoidamme ne saman tien kuntoon.

9. Voit nauttia uudistuneesta kodistasi!

Pyydä tarjous kotisi remontista täyttämällä yhteydenottolomake!

Ruukki_logo                    icopal_logo_100mm                   Pihla-logo-vector_ikkunat_ovet-2-page-001