Särmäkodin kattoremontti on sinulle mahdollisimman helpoksi tehty kokonaisuus

Ruukki_logo        icopal_logo_100mm

Särmäkoti tarjoaa peltikattoremontit, huopakattoremontit ja tiilikattoremontit laadukkaasti ja luotettavasti Rovaniemellä, Kemijärvellä, Sodankylässä, Kittilässä, Tervolassa, Torniossa ja kaikkialla Pohjois-Suomen alueella. Oman sadevesijärjestelmätuotannon vuoksi kykenemme tarjoamaan koko kattoremontin ilman alihankintaa.

* Kattomateriaalien tekninen takuu

* Katon asennustakuu

* Kotitalousvähennys

* Rahoitusvaihtoehdot

Katon kuntotarkastus antaa pohjan kattoremontille

Särmäkodin kattoremontti alkaa aina myyjämme tekemällä katon kuntokartoituksella, jonka avulla tiedämme katon nykytilanteen ja mahdolliset puutteet tai piilevät viat. Kartoituksessa katto tutkitaan perusteellisesti välipohjaa myöten. Tyypillisiä ongelmia ovat:

• Katemateriaalista, kuten kattopelleistä, irronneet tai koholle nousseet naulat.

• Vesikatteen vuodot, erityisesti läpivienneissä ja piipun ympärillä.

• Yläpohjan kosteus- ja lahovauriot.

• Lämmöneristyksen puutteet.

Kattoremontti sinun tarpeittesi mukaan

Myyjä kertoo sinulle katon kuntokartoitusraportin perusteella eri vaihtoehdoista ja antaa kilpailukykyisen suunnitelman. Vesikatteen ja yläpohjan korjauksen lisäksi kattoremontti voi sisältää esimerkiksi kattoturvatuotteiden ja sadevesijärjestelmien uusimisen.

Särmäkodin kattoremontti on sinulle mahdollisimman helpoksi tehty kokonaisuus. Katto korjataan ja uusitaan viimeisen päälle. Valmis työmaa käydään kanssasi huolellisesti läpi, ja jos puutteita löytyy, ne korjataan.

Särmäkodin kestävät teräskatot asennustakuulla

Jotta kodin katto kestää, se on asennettava oikein ja tehtävä kunnon materiaaleista. Siksi halvin ei kelpaa meille eikä sinun katollesi. Käytämme kattoremonteissa aina kotimaisia katemateriaaleja.

Särmäkodin kattomateriaaleilla on 30–50 vuoden tekninen takuu, ja pinnoitteiden takuut vaihtelevat 10–30 vuoteen. Kaikki kattotuotteet on myös CE-merkitty. Voit valita sinua miellyttävän profiili- tai lukkosaumapeltikatteen pintakuvioinnin, pinnoitteen ja värin.

Myyjämme auttaa sinua valitsemaan kotiisi sopivan katon, ja materiaalien laadun viimeistelee särmä asennus. Samalla kattosi saa Särmäkodin asennustakuun.

Rintamamiestaloihin suosittelemme lämpökattoremonttia

Rintamamiestalojen ja muiden jo iäkkäiden rakennusten kattojen eristys on usein huono. Silloin tavallista kattoremonttia kattavammalla lämpökattoremontilla saavutetaan parhaat tulokset ja selviä energiasäästöjä.

Lämmöneristyksen parantaminen auttaa ennaltaehkäisemään katon lämpövuotoja. Yläpohjan lämpövuodot sulattavat katolla olevaa lunta ja aiheuttavat vesivuotoriskejä.

Muista, että katolla seisova vesi on aina riski!

Kattoremontti Rovaniemi Kemijärvi Tornio Sodankylä Kittilä Ranua Posio Tervola Ivalo