Särmäkodin ulkoverhousremontti on samalla sekä julkisivuremontti, että energiaremontti.

* Laadukkaat ulkoverhouspaneelit kotimaisesta puusta

* Verhouksen takuu

* Kotitalousvähennys

* Kattavat rahoitusvaihtoehdot

Särmäkodin kuntokartoituksella kattava tilannekuva ulkoverhouksen nykytilasta 

Emme koskaan pistä sokkona uutta lautaa tai maalia pintaan, vaan tarkastamme aina seinien rakenteet ennen töiden aloittamista. Särmäkodin ulkoverhousremontti alkaa aina myyjämme tekemällä perusteellisella seinien kuntokartoituksella, jossa selvitämme nykyisen seinärakenteen, mahdolliset eristeiden puutteet ja mahdolliset laho- ja kosteusvauriot. Tyypillisiä ongelmia ovat mm. tuuletukseen ja lämmöneristykseen liittyvät puutteet.

Ulkoverhousremontti talosi tarpeitten mukaan

Myyjä kertoo sinulle verhouksen kuntokartoituksen perusteella eri vaihtoehdoista ja antaa kilpailukykyisen suunnitelman.Autamme sinua valitsemaan tyylikkäät ja kotiisi sopivat ulkoverhouslaudat ja värit.

Helpoksi tehty kokonaisuus

Särmäkodin ulkoverhousremontti on sinulle mahdollisimman helpoksi tehty kokonaisuus. Ulkoseinät korjataan ja uusitaan viimeisen päälle. Valmis työmaa käydään kanssasi huolellisesti läpi, ja jos puutteita löytyy, ne korjataan.

Ulkoverhous kerralla kunnolla

Jotta kodin ulkoverhous kestää, se on asennettava oikein ja tehtävä kunnon materiaaleista. Käytämme ulkoverhousremonteissa aina kotimaista kuusipaneelia.

Ulkoverhousremontti nostaa talon arvoa

Kun lämpövuodot tukitaan, säästetään kodin lämmityskuluissa eikä sisätiloissa tunnu enää ikävää vetoa. Julkisivuremontti kohentaa myös talon ulkonäköä ja nostaa arvoa. Voit unohtaa turhat huolet. Talon rakenteet on vihdoin tutkittu ja mahdolliset puutteet, kuten lämpöhukka tai kosteusvauriot, huomattu ja korjattu.

Perusteellinen yhdessä tehty lopputarkastus varmistaa särmän lopputuloksen!

Ulkoverhous, Ulkoverhousremontti, Julkisivuremontti,  Rovaniemi Kemijärvi Tornio Sodankylä Kittilä Ranua Posio Tervola Ivalo