KAMPANJA! Tarjoamme sadevesijärjestelmien tuotannon käynnistämisen kunniaksi 2022 touko- ja kesäkuun välillä tilattuihin asennuksiin rännipesurin kaupan päälle.

Särmäkoti tarjoaa nyt paikallisesti Lapin alueella sadevesijärjestelmät kaikille talotyypeille (omakotitalot, mökit, rivitalot ja kerrostalot) omana tuotantona. Paikallisena yrityksenä kykenemme toimittamaan uuden sadevesijärjestelmän hyvin nopeasti ensimmäisestä yhteydenotostasi laskien, jopa kahden viikon sisällä. Asennamme sadevesijärjestelmiä vuoden ympäri.

Kourumme on suunniteltu kestämään Lapin suuret lumimäärät ja ankarat keliolosuhteet. Sadevesijärjestelmässämme käytetään yleistä mallia vahvempaa kiinnitystapaa, joka takaa kestävän lopputuloksen. Kouru on toteutettu laadukkailla materiaaleilla, joka sisältää toimittajan myöntämän 50 vuoden teknisen takuun.

Valmistamme sadevesijärjestelmän kokonaisuudessaan paikan päällä mittojen mukaan. Näin vältymme vuotavilta jatkosaumoilta ja muilta pätkäkourujen ongelmilta. Ammattitaitoinen asennus yhdistettynä laadukkaaseen tuotteeseen takaa sadevesijärjestelmälle pitkän käyttöiän.

Sadevesijärjestelmän uusiminen on asiakkaalle vaivatonta. Asennus tapahtuu yleensä saman päivän aikana ja on heti käyttövalmis. Lisäksi huolehdimme työmaasta tulevan jätteen ja vanhan järjestelmän poisviennin ja kierrätyksen.

Lue lisää sadevesijärjestelmissämme käytetyistä valmisosista

Tilaa ilmainen suunnittelukäynti!