Pihlan kotimaisilla ikkunoilla ja ovilla lisää lämpöä ja valoa

Pihla-logo-vector_ikkunat_ovet-2-page-001

Ikkuna- ja oviremontti on olennainen osa kodin julkisivuremonttia. Se on myös yksi tehokkaimmista keinoista säästää energiaa ja pienentää kodin lämmityskuluja. Siksi tarkastamme erityisesti vanhempien talojen remonteissa aina myös ikkuna-aukkojen alaosien eristyksen.

Ikkuna- ja oviremontti parantaa kodin ulkonäköä ja vähentää sisätilojen vetoisuutta. Lisäksi monissa taloissa ikkunoiden ja ovien uusimisella saadaan kotiin lisää valoa.

Särmäkodin ikkuna- ja oviremontti

Särmäkodin ikkunaremontissa toimitus- ja asennusketjusta on huolehdittu puolestasi. Myyjämme tietävät mitä myyvät, ja asentajat osaavat hommansa.

Autamme sinua valitsemaan kotiisi sopivimmat puu–alumiini-ikkunat sekä ulko-ovet. Remontin onnistuminen varmistetaan sillä, että..

• Ikkuna- ja oviaukoista otetaan tarkat mitat

• Ikkunoiden ja ovien avautumissuunta mietitään etukäteen

• Remontti tehdään valmiiksi eristeitä ja vesipeltejä myöten

• Remontissa muistetaan myös lisävarusteet, kuten sälekaihtimet, hyönteisverkot ja ulospäin näkyvien ikkunalautojen viimeistely (ns. smyygilaudat).

Pihlan kotimaiset laatuikkunat ja ovet

Särmäkoti on kotimaisten Pihlan edustaja Lapissa. Pihla on suunnitellut ja valmistanut ikkunoita Suomessa jo 20 vuotta. Kaikki Pihla-ikkunat ovat myös CE-merkittyjä.

Valitsimme Pihlan, koska haluamme käyttää ikkuna- ja oviremonteissamme vain parhaita tuotteita. Lisäksi Pihla toimii remonteillemme asiantuntevana laadunvalvojana, ja jokainen remontti toteutetaan yhteisten standardien mukaan. Ikkuna- ja oviremontti saa myös asennustakuun.

 

Ikkunaremontti Oviremontti Rovaniemi Kemijärvi Tornio Sodankylä Kittilä Ranua Posio Tervola Ivalo